vrijdag, 22 september 2023

Campagnebus D66 bezoekt 5 maart Gasfabriekterrein

DEVENTER – Op maandag 5 maart rond 12 uur wordt de Haagse D66-delegatie ontvangen in het apparatenhuis op het Gasfabriekterrein. Paul Blankhorst van de Gasfabriek geeft een inleiding over de Gasfabriek Campus en het innovatiecentrum. Marco Kok (MKB-Deventer) en Alfred Liefers (Ondernemershuis Deventer) vertellen aansluitend over de ambitiekaart van de Deventer ondernemers en hoe wordt gewerkt aan 1 loket waar ondernemers elkaar treffen en plannen smeden voor business innovatie en toekomstbestendig ondernemerschap in Deventer. 

Het gasfabriekterrein is als broedplaats voor startende ondernemers een belangrijke aanjager voor nieuwe werkgelegenheid. Jan Schuring is er als lijstrekker van D66 Deventer trots op dat dit voorheen verloederde en vervuilde terrein deze kansrijke transformatie doormaakt. Het maakt zichtbaar dat we in Deventer goud in handen hebben dat door hard te werken gaat glanzen. Deventer mag ambitieuzer zijn!  

error: Content is protected !!