Officiële opening de Bibliotheek Bathmen, Wereldwinkel Bathmen, Oudheidkundige Kring Bathmen en Publiekscontacten gemeente Deventer
Donderdag 15 maart | 16.00 – 17.30 uur | Schoolstraat 25
BATHMEN – Sinds 3 februari heeft Bathmen er een nieuwe voorziening bij.  Op die dag openden de Wereldwinkel, de Oudheidkundige Kring, Publiekscontacten en de bibliotheek de gezamenlijke deuren van Schoolstraat 25. De reacties van het publiek zijn positief. De multifunctionaliteit en de presentatie vallen in goede aarde.

Om dit resultaat te vieren met alle betrokkenen en andere belangstellenden organiseren we een officieel moment/opening op donderdag 15 maart. We blikken niet alleen terug, maar kijken vooral naar de toekomst en de intenties om de samenwerking uit te breiden.

Aan het woord komen onder andere wethouder Frits Rorink, directeur van de Bibliotheek Deventer, Alice van Diepen, voorzitter van de Wereldwinkel Bathmen, Lambertus Kracht, voorzitter van de Oudheidkundige Kring, Fons Smit. Ze worden geïnterviewd door Ger Wisselink. De muzikale omlijsting is van Frank Blueka.