maandag, 15 april 2024

De natuur draait door!

DEVENTER – Maandagmiddag 12 maart is boswachter Arjan Postma te gast bij Studium Generale Saxion in Deventer. Met vrolijke verhalen over biodiversiteit, chaos en disbalans en wat dat voor én met mensen doet. Natuur is overal en verandert bij voortduring en dat levert vaak driftige discussie op over wat te behouden, hoe te beheren dan wel te laten gaan. Postma is een natuurvorser met een warm pleidooi om natuurlijk processen hun gang te laten gaan. Hij doet er als TV-boswachter alles aan om mensen weer verliefd te laten worden op hun natuurlijke omgeving en daardoor meer op hun dierlijke intuïtie en zintuigen te vertrouwen.  

Postma bespreekt de eigenaardige, complexe, veranderlijke staat van dieren en planten in de Hollandse wildernis vanuit verschillende perspectieven en percepties. De mens = natuur = proefondervindelijk leren. 

Wanneer?  Maandag 12 maart 

Hoe laat?  16.00 uur – 17.30 uur 

Waar?  Saxion Deventer D0.07 

Dit programma wordt georganiseerd in samenwerking met: Deventer Boekenweek, Minor Algemene Ontwikkeling & Etty Hillesumlyceum. 

Vorig artikelRechter: Mediaburo Schoppema mag door met Deventer Nieuws
Volgend artikelGo Ahead weet weer te winnen
error: Content is beschermd!!!