DEVENTER – In de reeks debatten die de bibliotheek organiseert over actuele Deventer zaken wordt op vrijdag 16 maart aangesloten bij de gemeenteraadsverkiezingen van de week erop. De kandidatenlijsten voor de verkiezingen bevatten dit jaar veel jonge, nieuwe mensen. De frisse blik van de nieuwe kandidaat raadsleden en de inzichten van de ervaren fractieleden zal een interessante mix opleveren in het debat.

Aanwezig zullen zijn twee kandidaten van de volgende partijen: CDA, GroenLinks, D66, PvdA, VVD, Gemeentebelang, Deventer Sociaal, ChristenUnie, DeventerNu en de ASP.

Onderwerpen voor het debat kunnen ter plekke door het publiek worden aangedragen. Wat leeft bij de burgers? De situatie rond de Viking, mogelijk nieuwe windmolens langs de A1 of toch meer de gekozen burgemeester? Gespreksleidster Anke Hamstra kiest uit de thema’s die uit het publiek komen een onderwerp en vraagt wie van de jonge, nieuwe politici hierop wil reageren. Het publiek kan uiteraard meedoen in dit debat.

DEBAT  Bibliotheek Centrum |  Brink 70
Vrijdag 16 maart |  16.30 uur
Toegang gratis |  Aanmelden via info@obdeventer.nl

Vorig artikelSallandse debat van de zorg
Volgend artikelAllard Schröder 18 maart in de Oude Mariakerk