DEVENTER – In het voorjaar van 2017 genoten meer dan 100 studenten van een verbale strijd tussen twee scholen ROC Aventus uit Deventer en Landstede uit Raalte. De inzet, een fraaie wisselbeker die uiteindelijke door Landstede uit Raalte werd gewonnen.

Door de vele enthousiaste reacties is besloten dit jaar ook een debat te organiseren. Onder de deskundige en enthousiaste leiding van presentatrice Anita Witzier gaan ROC Aventus en ROC Landstede de verbale strijd rond actuele zorgthema’s aan. Teams van niveau 4 verpleegkundigen zullen de argumenten wisselen op vrijdag 16 maart vanaf 16:00 uur in de Menno Simonszaal, locatie Huize Salland aan de Bloemendalsweg 5 te Colmschate. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Een deskundige jury onder leiding van Carinova voorzitter raad van bestuur, Henk van Zwam, zal bepalen wie op basis van presentatie en argumenten zich winnaar mag noemen van het Sallandse debat van de zorg 2018. Het belooft weer een inspirerende en leuke middag te worden.

Vorig artikelWinnaar expositie Kleurplaten in de Bergkerk
Volgend artikelDebat gemeente

raadsverkiezingen