Haarstylist Mariska – Van kapster in loondienst naar zelfstandig onderneemster.
Mijn naam is Mariska, ik ben 27 jaar oud en woon in Wesepe met mijn man en 2 prachtige dochters. Ruim 11 jaar geleden ben ik begonnen in Schalkhaar als haarstylist. Schalkhaar is voor mij dus een zeer vertrouwde omgeving.

Vanaf 5 april 2018 ga ik de uitdaging aan om als ZZP’er verder te gaan in dit vak. Dit ga ik doen door middel van een stoel te huren bij kapsalon Chill aan de Oerdijk 36 in Schalkhaar. Na jarenlang met Chantal als collega te hebben gewerkt, waren slechts enkele gesprekken nodig om de samenwerking tot stand te laten komen.

Voor mezelf beginnen was een wens die al langer speelde en wat nu werkelijkheid is geworden. Door als ZZP’er verder te gaan, kan ik mijn passie voor het vak kwijt. Door professioneel advies, maar vooral te luisteren naar uw wensen, bereiken we samen het gewenste resultaat.

Ik ben leergierig, volg de laatste trends en door mijn jarenlange ervaring als haarstylist bent u bij mij aan het juiste adres.

U kunt op donderdagavond van 18.00 tot 21.00 uur, op vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 08.00 tot 13.00 uur bij mij terecht.

Een online afspraak maken kan via www.chillschalkhaar.nl of bellen naar 06-29247947. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd een mail sturen naar info@kapsalon-mariska.nl. Ik hoop u binnenkort te zien aan de Oerdijk 36 bij kapsalon Chill.

Vorig artikelD66 winnaar van het Deventer Verkiezingsdebat
Volgend artikelWethouder fietst virtueel door Deventer