DEVENTER – In de aankomende voorjaarsvakantie komt Go Ahead Eagles naar SC Overwetering met een Go Ahead Eagles Soccer Camp voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Het Go Ahead Eagles Soccer Camp duurt drie dagen (maandag 30 april, dinsdag 1 mei en woensdag 2 mei) en staat onder leiding van gediplomeerde trainers. Alle trainingen van het Go Ahead Eagles Soccer Camp vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur op het sportcomplex van SC Overwetering aan de Koekoeksweg 11B in Olst. Inschrijven kan via ga-eagles.nl/soccercamps.

Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving staan centraal tijdens het Go Ahead Eagles Soccer Camp. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier.

Volledig voetbalprogramma

Als nieuw onderdeel van het Soccer Camps-programma introduceert Go Ahead Eagles dit jaar de Skill Games! Hierbij worden de gaafste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan, inclusief persoonlijke ranking en informkaart. Naast een uitgebreid voetbalprogramma vindt er tijdens het Go Ahead Eagles Soccer Camp ook een animatieprogramma plaats, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens het Go Ahead Eagles Soccer Camp spelers van het eerste elftal van Go Ahead Eagles op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.

Vorig artikelGo Ahead Eagles en Jong AZ scoren niet
Volgend artikelVan Parijs naar Deventer: 600 km fietsen voor Lotte