DEVENTER – Jan van Staa hoopt met Go Ahead Eagles de weg omhoog te hebben ingezet: de afgelopen drie wedstrijden bleven de Deventenaren ongeslagen. Zondagmiddag gaat Go Ahead Eagles op bezoek bij FC Dordrecht, de nummer 8 van de Jupiler League.

Vorige week vrijdag werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen Telstar. Volgens Van Staa kreeg Go Ahead Eagles met slechts een puntje, te weinig. “En vergeet niet: we speelden als nummer 18 tegen de nummer 4. In de week daarvoor wonnen we van koploper Jong Ajax en speelden we 0-0 tegen Jong AZ, dat aan een heel goede fase bezig is”, vertelt de oefenmeester op het digitale thuis van de club, aldus RTV Oost.

Ommekeer

Van Staa gelooft dan ook in een ommekeer. “Kortom: het vertrouwen is er. Er is veel plezier op de training en we geloven er echt in. Maar dan moet je zondag wel een goed resultaat boeken. We gaan uiteraard voor de winst”, besluit hij.

Suk geschorst

Go Ahead Eagles moet het tegen FC Dordrecht stellen zonder sterkhouder Joey Suk. Hij kreeg tegen Telstar zijn vijfde gele prent van het seizoen en is daardoor geschorst. Stefano Beltrame is zijn vervanger op het middenveld. Daarnaast kan van Staa geen beroep doen op Brem Soumaoro (gebroken middenvoetsbeentje), Thijs Dekker (elleboog uit de kom) en Patrick Maneschijn (ziek).

Het duel tussen Go Ahead Eagles en FC Dordrecht begint zondag om 14.30 uur en is te volgen via Deventer radio. (Bron: RTV Oost)

Vorig artikelKaal slag in Schalkhaar
Volgend artikelAlie Zandstra informateur Deventer