SCHALKHAAR – Eindelijk was het zover aan de Bakkerskamp. De gemeente Deventer heeft vele bomen verwijderd uit het straat beeld. Bewoners hadden last van deze bomen doordat er geen zon binnen kwam, en de overlast van de eksters. Er waren bewoners die boos en niet boos waren in verband met het kappen van de bomen. Drie bomen blijven voorlopig nog staan vanwege het feit dat er een nest vogels inzitten.

Juridisch gezien mag men dan de bomen niet kappen en dat gebeurd ook niet. Een bewoonster uit de straat die zelf mee heeft geholpen om de bomen te laten verwijderen is nu zelf zeer boos, want de drie bomen die bij haar voor de deur staan, blijven staan, want daar zitten namelijk de eksternesten in. Een zeer teleurgestelde bewoonster die deze zomer nog tegen de bomen moet aan kijken en de overlast ervan heeft . Een woordvoerder van  het groenbedrijf vertelde aan onze fotograaf dat er wel weer opnieuw bomen geplant zullen worden. Wanneer dat precies gebeurd is nog niet bekend.

Vorig artikelHonderd duizend liter van Hennie
Volgend artikelGo Ahead Eagles vol vertrouwen naar Dordrecht