DEVENTER – Clubtopscorer Sam Hendriks en Bruno Andrade keren vanavond terug in de basis bij Go Ahead Eagles voor de thuiswedstrijd tegen Telstar. De twee aanvallers zijn weer helemaal fit. Hun rentree gaat vermoedelijk ten koste van Stefano Beltrame en Pieter Langedijk. Verder verandert trainer Jan van Staa niets aan de ploeg die in de laatste twee competitiewedstrijden de nul hield.

Begin vierde periode
Het duel met Telstar is de eerste wedstrijd die meetelt voor de vierde periode. Dat is voor Go Ahead Eagles de laatste kans om zich nog te plaatsen voor de play-offs om promotie naar de eredivisie. De ploeg uit Deventer staat in de Jupiler League op de achttiende plaats.

Van Staa kan vrijdag geen beroep doen op Maarten de Fockert (naweeën hersenschudding), Brem Soumaoro (gebroken middenvoetsbeentje), Mauro Savastano en Patrick Maneschijn (beiden nog geen wedstrijdritme).

Live op radio

De wedstrijd in de Adelaarshorst is vrijdagavond live te volgen via Deventer Radio.

Vorig artikelMaar liefst 16 organisaties tekenen intentieverklaring
Volgend artikelGroen licht voor stadsstrand Deventer