DEVENTER – Afgelopen week hebben 16 organisaties gezamenlijk een intentieverklaring getekend. Met deze instellingen wordt hard gewerkt om de samenwerking met de sociale teams in Deventer gestalte te geven. Zo kan er vanuit gezamenlijke belangen worden gewerkt aan een sluitend aanbod van informele zorg en vrijwilligerswerk in de wijken. De organisaties zijn verenigd in het Platform Informele Zorg.

Om het de professionals  en buurtbewoners nog gemakkelijker te maken is er een telefoonnummer in het leven geroepen waar men terecht kan voor vragen die aanvullend gesteld kunnen worden voor extra vrijwilligershulp. Dit nummer in de gemeente  Deventer is  0570-781781

Ook kan men nu terecht op de website: http://www.lizdeventer.nl

Vorig artikelLanco mode nieuw in Schalkhaar
Volgend artikelHendriks en Andrade terug in basis GA Eagles