DEVENTER – Het gaat weer gebeuren: Theater in de huiskamer op zondag 15 april. Rond het Grote Kerkhof laten 6 Deventer amateurtheaterverenigingen een breed scala theater zien. Op één middag kunt u in 6 huiskamers genieten van 6 verschillende uitvoeringen. In samenwerking met de Vereniging Cultuur aan het Grote Kerkhof organiseert Kunstcircuit voor de zesde keer de HuiskamerTheaterTour, die eens in de twee jaar plaats vindt.

Deventer Stadsgidsen nemen groepjes (van ca 20 personen) mee naar (in totaal) 6 huiskamer-theaters rond het Grote Kerkhof in Deventer. In elk “theater” wordt het publiek door de spelers verrast met een voorstelling van ongeveer 15 minuten. Contact tussen publiek en spelers in optima forma.

Onderweg van het ene theater naar het ander theater zal de begeleidende Stadsgids vele wetenswaardigheden vertellen over de historie van het Grote Kerkhof. In de pauze kunt u genieten van een drankje.

Aan HuiskamerTheaterTour doen mee:

Theatersportvereniging Andere koek; gespecialiseerd in improvisatietheater met input van het publiek. De gezelschappen Blauwe Maandag, Theater Locus, PlusLeo, De Schalmspelers en Volksonderwijs spelen delen uit hun (nieuwe) producties. De kaarten voor deelname aan dit unieke evenement zijn voor €15,00 te koop in Eetcafé de 7e Hemel,  Grote Kerkhof 28 in Deventer.

Let wel, het aantal deelnemers beperkt (maximaal 120).

Vorig artikelAlcoholcontrole: 400 blazers, 2 bestuurders van de weg gehaald
Volgend artikelCarmen Hunger keert mogelijk toch terug in de gemeenteraad van Deventer.