DEVENTER – Twee bijzondere koren treden op bij Artius-Humanitas op de zondagmiddag. Op zondag 8 april: Vocalized. Vocalized is een Close harmony koor uit Deventer dat bestaat uit 8 zangers en zangeressen. Ze staan sinds mei 2003 onder muzikale leiding van pianist en dirigent Meintje van Mierlo. Het koor zingt lichte muziek zoals jazz, ballads en pop. Ze zingen a-capella of onder begeleiding van Meintje op de piano.

Op zondagmiddag 15 april zingt dames zanggroep No Romeo’s het programma ‘Liedje voor jou’. Een programma vol liedjes over de liefde en de kleine en bijzondere dingen waar het in het leven echt om draait. De dames laten hun harten en monden zoals altijd spreken in alle talen, maar speciaal voor dit programma staan veel herkenbare Nederlandstalige nummers op de lijst. Zanggroep No Romeo’s werd opgericht in 2015 door dirigente Juliette Dumoré uit Gorssel. Zij treden inmiddels op door het hele land, maar ook in de buurt laten ze graag van zich horen. Het belooft een hartverwarmende middag te worden.

Beide optredens beginnen om 14.30 uur. De entree is gratis. Locatie: Woon-en zorgcentrum Humanitas, Radboudlaan 1 Deventer.

Vorig artikelRaad de straat en win
Volgend artikelNieuw RoetersHof in Diepenveen sluit haar deuren!