DIEPENVEEN – NRH is gevestigd aan het Kerkplein 6 en 7 in Diepenveen bij de kerk. Vele bedrijven zijn Nieuw Roeterts Hof in dit pand voorgegaan, zoals bijvoorbeeld Café en kruidenierswinkeltje Ooiman, maar ook heeft het ooit als woning gefungeerd. NRH staat op een zeer historische plek op het Kerkplein. Waar vroeger, in het jaar 1400, zelfs een vrouwenklooster werd opgericht.

Na 5 hele mooie jaren sluit NRH definitief haar deuren. Reden voor dit besluit zijn een aantal ontwikkelingen in de afgelopen periode. De laatste bijeenkomst vindt plaats eind juni 2018. Wij danken een ieder die de afgelopen jaren een partij heeft genoten in NRH. Het was ons een genoegen om jullie te mogen ontvangen! Een belangrijke reden is de ruimte en tijd die zo ontstaat om het ‘zusje’, Brasserie Zonnig, extra aandacht te geven. Dit is een positieve ontwikkeling, aangezien Zonnig de ambitie heeft om van bekende dorps brasserie uit te groeien tot een Gastro Bar van naam in de regio groot Deventer.

Het nieuwe Gastro Bar concept omvat een makkelijke en gezellige ontmoetingsplek. Voor jong en oud. Voor iedereen. Nog steeds zijn we elke dag geopend. Niet alleen voor een 3 gangen menu, maar nu ook voor een makkelijke en snelle hap aan de bar. Bovendien nodigt de nieuwe centrale bar uit tot enkel borrelen met mooie wijnen, verschillende bieren en smakelijke cocktails.

De stappen naar het Gastro Bar concept worden momenteel achter de schermen genomen. De eerste aanpassingen zullen in kwartaal 2 zichtbaar zijn. Halverwege dit jaar zal het nieuwe concept voor de volle 100% gereed zijn. Wij hopen jullie nog steeds in groten getale te mogen begroeten in het vernieuwde Zonnig!

Team NRH en Zonnig

Vorig artikelKoren op de zondagmiddag
Volgend artikelRolstoeltennis clinic verplaatst naar Tennishal Bathmen