Door Alex schokker
SCHALKHAAR – Ouderen in Schalkhaar hoeven straks voor nieuwe kleren het dorp niet meer uit. Aan de Oerdijk opent een een kledingspeciaalzaak voor senioren.In Schalkhaar vestigt zich een nieuwe kledingwinkel, gericht op senioren. Het gaat om LANCOmode, een familiebedrijf dat bestaat sinds 1977. De winkel krijgt onderdak aan de Oerdijk, in een deel van het pand van Novy de Lange, de winkel van sinkel in het hart van het dorp. LANCOmode opent zaterdag 24 maart de deuren. De kledingzaak is vanaf dan wekelijks op vrijdag en zaterdag geopend en op andere dagen op afspraak.Voor Novy de Lange betekent de komst van LANCOmode dat het bedrijf iets aan ruimte moet inleveren. Eigenaresse Hennie de Lange benadrukt dat dit niet ten koste gaat van het assortiment. ,,We gaan op dezelfde manier door, het wordt alleen iets compacter. We hoeven ook niet dicht. De etalage is al ingericht.

Vorig artikelLandelijke Montessoridag: Deventer Montessorischolen open
Volgend artikelMaar liefst 16 organisaties tekenen intentieverklaring