DEVENTER – Vul uw rugzak met ervaringen. Dat is het thema van de Open Dag Sint Jozef op zaterdag 17 maart van 10.00 – 15.00 uur aan het St. Jozefplein 1 in Deventer. Kom kennis maken met de verschillende mogelijkheden van ouderenzorg bij Carinova.

Zo kunt u bijvoorbeeld in gesprek met een revalidatie cliënt die openhartig vertelt hoe het is om te revalideren op het Sint Jozef, te wonen op het St. Jozef en hoe het is om cliënt te zijn en zorg te ontvangen. U kunt ook een kijkje nemen op de behandeldienst waar ergotherapie, fysiotherapie, logopedie en diëtetiek wordt  aangeboden,

Wat is er nog meer te doen? 
Binnen de kleinschalige woonvormen kunnen cliënten bij Carinova hun vertrouwde gewoontes behouden. Ook wat voeding betreft. Samen eten verbindt mensen. Hoe is het om samen in een kleinschalige woonvorm te wonen, en hoe is het om daar te werken ? Wat is nu echt belangrijk in de kwaliteit van het dagelijks leven ? En wat is de betekenis van cultuur ? De medewerkers van Carinova vertellen u er graag meer over. En over eten gesproken, er worden aan een eettafel allerlei Turkse hapjes aangeboden. Er is tenslotte een woongroep op het St. Jozef die is afgestemd op de Turkse gewoonten. Voor belangstellenden zijn er verder kleinschalige rondleidingen. Perfect om een beeld te krijgen en sfeer te proeven van kleinschalig wonen en het werken in zelfstandige teams.

Werken en leren in de zorg
Wil je meer weten over bijvoorbeeld werken en leren in de zorg?  Graag matchen wij jouw talent aan dat van Carinova. Een mooie gelegenheid voor een speed date ! Interesse in vrijwilligerswerk? Dan is dit een mooie aanleiding om eens nader kennis te maken.

Koffie en thee staan voor u klaar
In het Grand Café wordt iedere bezoeker een kopje verse Koffie of thee aangeboden door medewerkers van het Grand Café met een afstand tot de arbeidsmarkt. Professionele horeca gekoppeld aan werken vanuit participatie. Medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt doen in ons Grand Cafe leer- en werkervaring op, en willen dat graag met u delen. U neemt er zeker iets van mee!

Vorig artikelCompostdag Deventer op 17 maart
Volgend artikelSportclub Deventer viert 60 jarig bestaan