Meet & greet met Donny Roelvink
DEVENTER – Niemand minder dan vlogger en instagrammer Donny Roelvink komt vrijdag 30 maart naar Deventer voor een meet & greet op de Paaskermis.

Officiële opening met Tonny Leerink en Donny Roelvink

Aan het begin van de avond, om 19 uur, is het woord aan de Deventer presentator en rasartiest Tonny Leerink die -op de Para Jump- de officiële opening voor zijn rekening neemt. Hij ontvangt daarbij de populaire BN’er Donny Roelvink, door zijn vele volgers op social media ook wel ‘fitboy’ genoemd.

Donny is bekend geworden door de veelbekeken reality-serie ‘De Roelvinkjes’ waarin hij met vader Dries en broer Dave de harten van velen heeft gestoken. Donny heeft zich daarna ontpopt als een echte socialmedia-ster met zijn vlogs vol tips & tricks over gezonde voeding en sporten.

Natuurlijk is er na de officiële opening volop tijd voor een meet & greet met Donny. Handtekeningen-jagers en selfie-makers kunnen alvast in de startblokken!

Vorig artikelVrouwenshantykoor Zeebanket heeft de bakens verzet
Volgend artikelOnthulling Deventer 1250 jaar bier