DEVENTER – Op zaterdag 21 juli 2018 vindt de derde editie plaats van het Deventer Stadsfestival, in het Rijsterborgherpark te Deventer. Het grootste muziekfestival van Deventer komt terug met een divers programma voor jong en oud. De vijf podia worden gevuld met pop-, rock- en dancemuziek. Ook voor de kinderen is er weer van alles te doen en er zijn diverse foodtrucks en theateractiviteiten.

Start kaartverkoop

Tickets voor het Deventer Stadsfestival zijn vanaf donderdag 22 maart verkrijgbaar via de website van het festival en alle Primera winkels in Nederland. Traditiegetrouw begint het festival met de verkoop van earlybird tickets: deze zijn goedkoper dan de reguliere tickets maar wel beperkt beschikbaar. Het festival heeft een capaciteit van 10.000 bezoekers, en trok vorig jaar 9.000 bezoekers.

Nieuwe datum maar vertrouwde locatie

Voor de oplettende lezer is de datum van het Deventer Stadsfestival gewijzigd. Het festival vond eerder plaats aan het einde van de zomervakantie, dit jaar is de datum (21 juli) de aftrap van de schoolvakantie. Voor de derde keer vindt het festival plaats in het Rijsterborgherpark, waarbij de organisatie aangeeft dit jaar extra aandacht te besteden aan bereikbaarheid en het voorkomen van overlast en schades aan het park.

Deventer Koningsfestival

Voordat we weer kunnen genieten van het Stadsfestival in het Rijsterborgherpark, is het nog tijd voor het 2-daags evenement Deventer Koningsfestival in het Havenkwartier. Met onder meer Martijn Fischer zingt hits van Hazes en Gerard Ekdom belooft dit een groot feest te worden. Entree op Koningsdag is geheel gratis. Meer informatie over het Deventer Stadsfestival is te vinden op www.deventerstadsfestival.nl

Vorig artikelColumn Erik van Luttikhuizen
Volgend artikelGele verhalenbus leest voor op kinderdagverblijf Kiekeboe!