Achterban clubs en verenigingen in Schalkhaar brengen 4.538 euro bij elkaar voor de clubkas
SCHALKHAAR – Een mooie opsteker voor 3 verenigingen in Schalkhaar. Dankzij hun achterban komt er dit jaar 4.538 euro extra binnen in de clubkas. Zij steunen hun vereniging door specifiek voor deze club mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar de clubkas. sv Schalkhaar ontving de grootste bijdrage, namelijk 4.031 euro.

Meespelen voor je eigen club

Naast sv Schalkhaar zijn er in Nederland nog enkele duizenden andere clubs en verenigingen die via de VriendenLoterij extra inkomsten genereren voor de clubklas. Dit jaar is er in totaal ruim 4,8 miljoen euro uitgekeerd, 300.000 euro meer dan vorig jaar. Steeds meer organisaties, van voetbalclubs tot toneelverenigingen, sluiten zich aan bij deze manier van fondsenwerving. Daarnaast spelen deelnemers die meespelen met een lot voor hun club steeds langer mee.

Vorig artikelTheehuis Bij van Bruggen 2e paasdag geopend
Volgend artikelVrouwenshantykoor Zeebanket heeft de bakens verzet