DIEPENVEEN – Op 1e paasdag zijn wij gesloten, maar op 2e paasdag kunt u bij Van Bruggen genieten van de speciale Paaskaart. Wanneer u op een rustige, sfeervolle locatie wilt genieten van verschillende lekkernijen bent u bij ons tussen 10.00 en 18.00 uur aan het juiste adres.

Speciale Paaskaart

De speciale paaskaart bestaat uit uiteenlopende huisgemaakte gerechten. Uw tafel zal feestelijk kleuren wanneer al het lekkers voor u staat. Naast allerlei ambachtelijke taartjes en huisgemaakt teabread, kunt u ook uitgebreid genieten van onze paasgerechten.

Stempelkaart

Bij jouw bezoek krijg je onze stempelkaart met alvast één stempel erin. Bij een volle kaart kan je bij Van Bruggen genieten van een gratis kop thee of koffie met uiteraard iets lekkers!

Het lekkerste genieten bij Theehuis Bij van Bruggen Donderdag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur Wechelerweg 52A, Diepenveen. www.bijvanbruggen.nl

Vorig artikelFood film festival 2018
Volgend artikelSV Schalkhaar spekt haar clubkas