DEVENTER – Wil je graag op een leuke manier jouw Nederlands verbeteren? Weet je dat je de woorden die je zingt veel sneller onthoudt? Of lijkt het je leuk met een internationale groep Nederlandse liedjes te zingen? De Stichting Zangcultuur organiseert dit jaar zes keer ‘Zing Nederlands met me’ in Deventer. Tijdens deze bijeenkomsten worden Nederlandse liedjes gezongen met vluchtelingen, expats, internationale studenten én Nederlanders. Onder begeleiding van artiesten als Rami Mershed, Ard Nijland en Siebren Zijlstra worden liedjes van bekende Nederlandse artiesten gezongen. Er staan onder meer liedjes van Guus Meeuwis en André Hazes op het programma. Na de succesvolle kick-off op 28 januari, vindt de tweede bijeenkomst plaats op zondag 25 maart in het Burgercafé van het Burgerweeshuis.  Inloop is vanaf 14:30 uur, vanaf 15:00 uur wordt een uur lang samen gezongen. Na afloop kan er nagepraat worden. Inschrijven is noodzakelijk en kan via de website www.deventerzingt.nl. Deelname is gratis. Kijk voor meer informatie op www.deventer1250.nl.  25 maart van 14:30 tot 16:00 uur, Poppodium het Burgerweeshuis, Bagijnenstraat 9.

Vorig artikelVuurwerk in Deventer Schouwburg
Volgend artikelTwee hennepkwekerijen ontdekt