DEVENTER – Van pedicure tot podotherapie en van steunzolen tot op maat gemaakte schoenen; u bent bij ons aan het juiste adres! Wij nemen graag de tijd voor u om samen een oplossing te vinden.

In 2013 is Rob Witteveen als orthopedisch schoenmaker gestart met het bedrijf Voetcomfort Deventer. Vanuit een zolderkamer en puur idealisme is Voetcomfort Deventer in 2018 uitgegroeid tot een lokaal bedrijf dat een totaalconcept in voetzorg levert. Het uitgangspunt om de beste zorg te leveren en daarbij altijd de klant centraal te stellen is nog steeds ons dagelijks motto.

We werken vanuit een sfeervol pand in Colmschate, achter winkelcentrum de Flora; makkelijk bereikbaar met goede parkeermogelijkheden.

Het team is in de afgelopen jaren versterkt met orthopedisch schoenmakers, podotherapeuten, pedicures, kousenconsulenten en een team gemotiveerde administratieve ondersteuners.

Orthopedische schoenmaker
Een orthopedische schoen wordt voor u volledig op maat gemaakt. Hiermee kunnen de meest uiteenlopende voetproblemen worden opgelost.
Orthopedische schoenen oubollig? Gelukkig kan tegenwoordig rekening worden gehouden met uw individuele wensen. U heeft ruime keuze in kleuren, materialen en modellen, stijlvol of sportief, modieus of klassiek. Aan u, in overleg met de orthopedisch schoenmaker, de keus.

Podotherapie (steunzolen)
Heeft u klachten bij het dagelijks bewegen?
Vaak zijn deze simpel op te lossen met een op maat gemaakte steunzool. Onze podotherapeuten bespreken graag met u de mogelijkheden in een uitgebreid consult.

Therapeutisch elastische kousen
Uw benen moeten het liefst een leven lang goed blijven functioneren, maar verschillende klachten kunnen dat lastig maken. Heeft u spataderen, oedeem (vochtophoping), krampen of steken? Dan kunnen elastische kousen verlichting bieden.

Haal- en brengservice
Onze zorg is laagdrempelig, flexibel en servicegericht. Om deze redenen hebben wij de haal- en brengservice. Bent u niet in de gelegenheid zelf te komen, dan haalt een van onze chauffeurs u graag op en brengt u weer veilig thuis. Wilt u meer weten over de spelregels? Kijk op onze website www.voetcomfort.nl of bel ons (0570) 726 900.

Samenwerking
Voetcomfort Deventer heeft een nauwe samenwerking met het Deventer Ziekenhuis waar onze schoenmakers spreekuren draaien met de revalidatieartsen en met orthopedische chirurgen. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.voetcomfort.nl of loop gerust eens binnen. Ons adres is Fonteinkruid 63 in Deventer.

Jubileum
Nieuwsgierig geworden? Kom op zaterdag 14 april van 10 -14 uur een kijkje nemen achter de schermen. U bent van harte welkom!