DEVENTER – Met een aantal van 245 deelnemende motoren, kan de organisatie terugkijken op een geslaagde tourrit. Onder zomerse omstandigheden hebben de rijders genoten van een prachtige rit door de kop van Overijssel. Halverwege de route was de mogelijk tot het gebruiken van een lunch, welke perfect was georganiseerd door de plaatselijke uitbater. Van hieruit konden de motorrijders kiezen of ze de weg wilden vervolgen via de korte of lange route, van respectievelijk 150 of 250km.

Bij terugkomst ontving de Belgische deelnemer André Berghmans, een Deventer koekpakket voor zijn deelname als motorrijder met grootste afstand, 196km, van huisadres tot startpunt. Nog nagenietend van de mooie tocht werd het terras van de Lindeboom nog lang bezet gehouden door de terugkerende motorrijders.

In de 3e week van juni gaat de 33e avondvierdaagse weer van start bij Motor Toering Klub de IJselrijders. Aanvullende informatie is te vinden op de website van MTK IJselrijders 1974 onder het kopje www.ijselrijders.nl/Avond4Daagse.