De lekkerste wijnen bij asperges
Zin om iets anders te proberen? Kies dan voor ons speciale proefpakket, dat nu extra scherp is geprijsd. Witte asperges hebben een mildzoet karakter, met een ‘bite’ die uitstekend past bij de rassige, opwekkende smaak van Sauvignon Blanc. De populaire Sauvignon Blanc van Castelo de Medina uit het Spaanse Rueda is een geweldige match. Ook milde wijnen met een licht bittertje vormen een erg goede combinatie, zoals de heerlijk droge Viognier van Domaine Coudoulet. Gaat u asperges eten met schelpdieren of witvis? Dan is de intens fruitige, Noord-Spaanse Godello van Abadía de Nostín van harte aanbevolen. Keuze volop, dus laat maar komen dat witte goud!

Kom o.a. deze wijnen bij ons proeven in de winkel. Ruchtie’s Wijnhandel, Brinkgreverweg 134 te Deventer

  • Alle wijnen uit eigen import, dus geen tussenhandel en daarmee extra kosten
  • Wij zijn onderdeel van Les Génereux; een groep van 38 wijnhandelaren, waarin wij kennis delen en samen inkopen, hierdoor houden wij onze kwaliteit hoog en onze prijzen in verhouding laag.
  • Proeven op vrijdag en zaterdag
  • Gratis verzending vanaf 6 flessen binnen Nederland

Voor informatie: http://www.ruchtie.nl