DEVENTER – Zaterdag 31 maart is het CMV Jongens D team van Volleybalvereniging Avior Nederland Open Jeugdkampioen 2017-2018 geworden. Na een zinderende strijd in de finale tegen Sudosa Assen was Avior met 2-1 de sterkste.

Het team, coach Deborah Behr én aanmoediging reisden met een volle bus en krachtvoer af naar sporthal De Walvis in Beverwijk. “Fantastisch dat in de aanloop naar de wedstrijden onze sponsoren Frewo Metaal Almelo B.V., Ensink Taxi Olst, Plus Joffrey ter Horst Schalkhaar en Sligro Deventer de ideale omstandigheden hebben gecreëerd om een topprestatie neer te zetten!” aldus coach Deborah.

Gedurende de dag hebben heeft het team meerdere wedstrijden gespeeld. Het echte hoogtepunt was natuurlijk de finale: een super spannende strijd om de titel! Er werd  stuivertje gewisseld en beide ploegen kenden zowel dipjes als topprestaties. Het technisch niveau lag gedurende de hele wedstrijd hoog; bijna alles werd netjes in 3 keer gespeeld én de tip en plaatsballen werden afgewisseld door harde smashes.

Het team geniet nu van een heerlijk Paasweekend, een die voor altijd omrand zal zijn met een gouden randje. Op 21 april vindt de kampioenshuldiging van seizoen 2017/2018 plaats bij Avior, waar ook dit team door de vereniging gehuldigd zal worden!

Vorig artikelHappy Tosti binnenkort open in Deventer
Volgend artikelKlooster Nieuw Sion in Diepenveen begint met een jongerenklooster