DEVENTER – Het volgende Happy Tosti restaurant gaat binnenkort open! Dit keer in Deventer aan de Lange Bisschopstraat 23, naar verwachting in mei 2018. Happy Tosti is een lunchrestaurant met de lekkerste tosti’s! Happy Tosti heeft de ambitie om binnen 5 jaar 500 banen te creeren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat doen ze door Happy Tosti te laten groeien én door de hele keten erachter te verduurzamen.

Voor Happy Tosti is het franchisen van het concept de snelste en meest duurzame manier om te groeien. Ook vinden we het belangrijk dat élke Happy Tosti vestiging de hoogste zorg, aandacht en kwaliteit levert en dat wordt het beste gewaarborgd door franchiseondernemers aan te haken.

Gefocust op sociaal-commercieel ondernemerschap
‘’De afgelopen 1,5 jaar ben ik actief en sportief bezig geweest om fit te blijven en bovendien om mentale focus te houden op mijn doel. Mijn streven is om zelfstandig ondernemer te worden met een formule die mij persoonlijk aanspreekt, met als kernwaarden sociaal én commercieel. En dat ga ik nu ook echt bereiken!’’ vertelt Roel van der Vegt, franchiseondernemer Happy Tosti Deventer.

Winst voor velen
Roel is inkoper geweest bij een mondiale uitgeverij en heeft daar brede commerciële vaardigheden opgedaan die erg waardevol blijken voor zijn franchise. ‘’In 2016 las ik in een landelijk dagblad een artikel over Happy Tosti en over de bevlogenheid van de jonge ondernemers achter deze mooie formule. Vanaf dat moment was ik ervan overtuigd dat dit hetgeen is wat bij mij past, namelijk een fris en hip horeca concept waarbij het nastreven van een maatschappelijk doel heel goed hand in hand gaat met commercieel ondernemen. In het inkoopvak spreek je over een win-winsituatie, maar de term ‘winst voor velen’ van Happy Tosti is een perfect passende waarde voor deze formule.’’

In 2017 won Roel met zijn idee om een Happy Tosti in Deventer te openen een aanmoedigingsprijs, wat bevestigd heeft dat dit een meerwaarde is voor de binnenstad van Deventer.

Afstand tot de arbeidsmarkt verkleinen
‘’Ik heb een tijdje als ‘trainee’ bij Happy Tosti mogen werken met medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat is een enorm waardevolle ervaring. De gedrevenheid, inzet en puurheid die deze groep meebrengt zie ik als een toegevoegde waarde.

Wat mij duidelijk is geworden, is dat iedereen op zijn/haar wijze in het bezit is van competenties die bijdragen aan het succes van het restaurant. Ik spreek dan ook liever niet over ‘mensen met een arbeidsbeperking’, maar over ‘mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt’. En ik wil graag meehelpen om die afstand te verkleinen door ze te laten zien tot welke prestaties ze in staat zijn.

Happy Tosti Deventer
Roel (51) is opgegroeid en woonachtig in de mooie, historische hanzestad Deventer. ‘’Ik ben hier dus goed bekend en heb een groot lokaal netwerk. Dit, in combinatie met mijn ambitie om sociaal-commercieel te ondernemen, maakte het een logische stap om in Deventer een Happy Tosti franchise te beginnen.

Happy Tosti is in de regio Zuid-Holland al breeduit bekend en ik wil dólgraag ook Deventer en de regio eromheen kennis laten maken met Happy Tosti. Bovenal wil ik mensen laten ervaren dat hier de heerlijkste tosti- en panini creaties worden gemaakt met eerlijke en zoveel mogelijk biologische producten. Het gaat nu dan ook echt gebeuren; de eerste Happy Tosti vestiging buiten de Randstad! Ik vind het een grote eer om deze in Deventer te exploiteren, dat maakt mij onwijs Happy!!’’ – Roel

Happy Tosti Deventer Lange Bisschopstraat 23 opent in mei 2018. De vestiging wordt compleet gemaakt met de bekende, overheerlijk tosti’s, schommels en de vrolijke sfeer.
Hou ons in de gaten voor de opening!

Vorig artikelGAE mist alleen Soumaoro en Dekker tegen Jong FC Utrecht
Volgend artikelAvior CMV-Jongens D is Jeugdkampioen