DEVENTER – Het Borgelerbad in Deventer opende donderdag 19 april haar buitenbaden van 13.00 tot 18.00 uur. Ook vrijdag, zaterdag en zondag kunnen zonaanbidders en recreatieve buitenzwemmers een duik komen nemen met deze aangename temperaturen.

Het Borgelerbad heeft een 25 meter trimbad, ondiep familiebad en een kleuter- en peuterbad, diverse speeltoestellen, een korfbalveld, trapveldje, grote zonneweide, horecagelegenheid, kleedkamers, toiletten en gratis parkeergelegenheid. Dankzij al deze voorzieningen is het een favoriet bad voor zwemliefhebbers voor jong en oud.

Zomerabonnement met jubileumkorting
Het zomerabonnement is dit jaar te verkrijgen met een speciale jubileumkorting van 25%. Het  zomerabonnement is geldig tot en met zondag 2 september 2018 en te koop bij de receptie van het Borgelerbad en De Scheg. De jubileumkorting is geldig tot en met 15 mei 2018. Jeugd en 65-plussers betalen € 35,00 per abonnement. Het tarief voor volwassenen is € 45,00. Na 15 mei is dit bedrag respectievelijk € 47,80 en € 59,40. Ben je in het bezit van een Deventer Recreatiepas? Neem de pas dan mee bij aanschaf van een zomerabonnement. Het zomerabonnement wordt op je pas gezet.

Openingstijden
Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag is het Borgelerbad geopend van 13.00 tot 18.00 uur. De officiële opening staat gepland voor 28 april. Het zomerabonnement is echter ook al tijdens de extra openingsdagen geldig. Meer informatie over de openingstijden voor het recreatieve zwemmen en het banenzwemmen is te vinden op de website www.borgelerbad.nl.

Vorig artikelWeersverwachting vrijdag 20 april
Volgend artikelKoningsspelen Deventer 2018