DEVENTER – Na maanden van spanning was het vorige week dan eindelijk zo ver; de naam voor het bier gebrouwen ter ere van 1250 jaar Deventer is bekend: oftewel D’IESSELTJE. Burgemeester Andries Heidema onthulde samen met de bedenkers van de naam het jubileumbier gebrouwen door Grolsch en Davo Bieren.

Het Démpter Iesseltje is sinds 10 april op fles verkrijgbaar bij de meeste supermarkten en slijterijen in de regio. Afgelopen week verkochten de mannen van Grolsch en Davo vanuit een oude vrachtwagen gestationeerd midden op de Brink, fusten aan de Deventer horeca. In de week van 16 april verpakt Grolsch voor al haar fans ook één flesje D’Iesseltje extra in een Grolsch krat van 24 x 30 cl flesjes. Davo Bieren en Grolsch komen speciaal voor dit bijzondere moment met een uniek glas op de markt. Wees er snel bij, want op is ook echt op. Kijk op www.deventer1250.nl voor meer informatie en in Het Deventer Nieuws

Vorig artikelDruk je eigen ‘Deventer 1250 jaar’ T-shirt bij Atelier OPNIEUW
Volgend artikelKlussendag Nicolaaskerk in Schalkhaar groot succes