DEVENTER – Zaterdag 21 april tussen 13:00 en 16:00 uur kun je zelf ervaren hoe het is om met de hand te zeefdrukken. Nou dacht je misschien ‘dat stelt niet zoveel voor’ maar kom het maar eens proberen. Ambachtelijk zeefdrukken is toch best een uitdaging. Natuurlijk hoef je dit niet alleen te doen want bij Atelier OPNIEUW zijn een aantal mensen die je gaan helpen bij het drukken van een uniek ‘Deventer 1250 jaar’ T-shirt.

Je kiest zelf een beeldmerk van Deventer 1250 (er zijn 4 verschillende designs), T-shirt en kleur, en dan ga je aan de slag. Natuurlijk moet de verf die je net gedrukt hebt even drogen en kort onder de pers. Daarna kan je je T-shirt meteen aantrekken en kun je pronken met je eigen gezeefdrukte T-shirt. Een T-shirt is verkrijgbaar voor €5,-.  Zaterdag 21 april, 13:00 – 16:00 uur. Nieuwstraat 51. Kijk voor meer informatie op www.deventer1250.nl

Vorig artikelColumn Erik van Luttikhuizen
Volgend artikelDémpter Iesseltje nu verkrijgbaar bij vele horecazaken in de binnenstad