Hypotheek Plan Deventer is een lokale organisatie waar 3 zelfstandig werkende Erkende Hypotheekadviseurs iedere dag uw wensen voor een nieuwe woning omzetten in een goed onafhankelijk hypotheek advies. “Dat betekent dat we werken volgens een hoge standaard. Niet alleen volgen we jaarlijks diverse opleidingen om ons kennisniveau op peil te houden, ook hanteren we strikte gedragsregels, en dat doen we in Deventer al mee dan 10 jaar”, vertelt Casper Michorius, eigenaar van Hypotheek Plan Deventer. Samen met Robert Jan Trip, Jacco van Dijk en Fiona Haagsman verzorgen zij op basis van goed advies en vertrouwen de gewenste hypotheek op maat. Doordat Hypotheek Plan onafhankelijk is van banken en andere hypotheekverstrekkers krijgt u altijd de meest objectieve vergelijking. “Wij werken met bijna alle lokale makelaars in Deventer samen, waardoor we de huizenmarkt in Deventer goed kennen”, vertelt Robert Jan Trip.

Eerste huis kopen? Hypotheek Plan Deventer weet er alles van

Een eerste huis kopen is best spannend. U doet er goed aan om een persoonlijke Financieel Adviseur van HypotheekPlan Deventer in de arm te nemen. Eén die u – bij het proces van oriëntatie tot afsluiten van de hypotheek – van A t/m Z begeleidt. En die u een hypotheek tegen de laagste maandlasten aanbiedt. Dus moet u bij Hypotheek Plan Deventer zijn. Uiteraard bekijken wij ook graag samen met u uw huidige hypotheek om te bekijken of lagere maandlasten ook voor u haalbaar zijn.

Wij zijn gevestigd in de binnenstad aan de Boedekerstraat 12. Tevens kunt u terecht bij onze andere vestiging aan de Hoge Hondstraat 133. Of bel ons 0570-234110.

Vorig artikelOpen huis bij de IESSEL Ciderij
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Brink besluit