dinsdag, 21 mei 2024

Fc RDC beëindigt samenwerking met Marco Parnela en Jan-Dieter Bezem

DEVENTER – Het bestuur van FC RDC heeft besloten om per direct de samenwerking met trainer Marco Parnela en zijn assistent Jan Dieter Bezem te beëindigen. Aanleiding voor deze beslissing is dat de technische commissie van FC RDC van mening is dat de wisselwerking tussen de selectie en de trainers onvoldoende is om de komende maanden vanuit eenzelfde visie op een prettige en prestatieve manier met elkaar samen te kunnen blijven werken. Eerder werd bekend dat beide trainers komend seizoen niet meer aan het roer zouden staan bij FC RDC en werd Jacob Ensing aangesteld als nieuwe hoofdtrainer voor het aankomende seizoen 2018/2019. 

FC RDC bedankt Marco en Jan Dieter voor hun inzet en betrokkenheid bij onze vereniging en wenst hen veel succes met hun verdere loopbaan. FC RDC verwacht op korte termijn de ontstane vacatures te kunnen invullen. 

Vorig artikelColumn Marcel Schoemaker: Brink besluit
Volgend artikelDeventer eert Özcan Akyol met ‘De Gulden Adelaar’
error: Content is beschermd!!!