DEVENTER – Go Ahead Eagles lijkt de vierde periode op haar buik te kunnen schrijven. Vrijdagavond werd er in eigen huis met 0-1 verloren van koploper Fortuna Sittard.

Nadat Stevens een inzet van Fortuna Sittard-aanvaller Semedo nog wist te keren, was hij even later kansloos bij een kopbal van Schuurs. De aanvoerder van de bezoekers ontdeed zich van zijn persoonlijke bewaker Ketting en knikte in de vijftiende minuut de openingstreffer tegen de touwen.

Billenknijpen

Hierna was het billenknijpen voor Go Ahead Eagles. Met name Semedo vormde een ware plaag voor de Deventer-defensie, maar Stevens voorkwam verdere kleerscheuren. Andrade kreeg bij het scheiden van de markt nog een kans op de gelijkmaker, maar hij verzuimde een 1-1 ruststand op het scorebord te schieten.

Stans raakt de lat

Na een uur voetbal leek Jeff Stans Go Ahead Eagles op gelijke hoogte te koppen, maar de middenvelder zag zijn poging uiteenspatten op de lat. Fortuna Sittard nam vervolgens het heft weer in handen en het was wederom Stevens die met kunst-en vliegwerk de Deventenaren in leven hield.

Stevens ijzersterk

De lijstaanvoerder was vastberaden het duel in het slot te gooien, maar onder meer Semedo en invaller Vidigal moesten hun meerdere erkennen in Stevens. Go Ahead Eagles was op haar beurt niet bij machte een treffer te produceren en dus bleef het 0-1 aan de Vetkampstraat. (Bron: RTV Oost)

Vorig artikelNetwerkavond vrienden Deventer ziekenhuis
Volgend artikelAmateur voetbal Deventer