maandag, 27 mei 2024

Netwerkavond vrienden Deventer ziekenhuis

DEVENTER – Op donderdagavond 19 april organiseert het Deventer Ziekenhuis een speciale avond voor  bedrijven die zich willen verbinden aan de stichting Vrienden van het Deventer Ziekenhuis. En daarmee hun steentje bijdragen aan het welbevinden en comfort van patiënten tijdens hun verblijf in het ziekenhuis.

Deze Vriendenavond is een kick-off bijeenkomst voor bedrijven die maatschappelijk betrokken willen zijn in deze regio, interesse hebben in de ontwikkelingen in de zorg en mogelijk lid willen worden van de Vriendenstichting. De Vrienden van het Deventer Ziekenhuis leveren een bijdrage aan goede zorg voor iedereen in de regio.

De avond staat in het teken van ontmoeting, maatschappelijke betrokkenheid, praktijkprojecten en de toekomst van de stichting. Er is een inloopmoment vanaf 16.30 uur, waarna bestuursvoorzitter Gita Gallé van het Deventer Ziekenhuis de gasten om 17.00 uur zal verwelkomen. Er worden rondleidingen gegeven langs diverse afdelingen en aansluitend is er een netwerkdiner. Het programma eindigt om 21.00 uur.

Meer weten & aanmelden:
Bedrijven en organisaties kunnen zich voor deelname aan deze vriendenavond aanmelden op de website van de Vriendenstichting: www.vriendenvandz.nl/vriendenavond. Op deze website staat meer informatie over de het werk van de stichting en is te lezen welke bedrijven zich al hebben verbonden.

Vorig artikelOngeluk bij Kruispunt Henri Dunantlaan
Volgend artikelGA Eagles verliest van koploper Fortuna Sittard
error: Content is beschermd!!!