DEVENTER – Trainer Jan van Staa van Go Ahead Eagles kan vandaag tegen hekkensluiter Jong FC Utrecht beschikken over een bijna volledig fitte selectie. Alleen Brem Soumaoro en Thijs Dekker zijn geblesseerd. Go Ahead is goed begonnen aan de vierde periode met zeven punten uit drie duels. Alleen Jong PSV en Fortuna Sittard deden het beter door alle drie de duels te winnen.

Drie punten

Van Staa hoopt tegen de beloften van FC Utrecht die goede lijn door te trekken: “Maar dan is het wel zaak dat je blijft presteren. Morgen is bijvoorbeeld de entourage een onderdeel van die druk die je jezelf moet opleggen. Van een kolkende Adelaarshorst gaan we naar een nagenoeg lege Galgenwaard, afgezien van de 44 uitfans – top dat die er zijn op Tweede Paasdag. Voordeel is wel dat er op echt gras gespeeld wordt in de Galgenwaard. En het allerbelangrijkste: ook hier zijn drie punten te verdienen.”

Vorig artikelPaaseieren schilderen WC Boreel
Volgend artikelHappy Tosti binnenkort open in Deventer