SCHALKHAAR – In het weekend van 25 tot en met 27 mei 2018 staat Schalkhaar weer bol van de diverse activiteiten tijdens de 18e editie van Schalkhaar Life!, waaronder de braderie. In dit kader biedt de organisatie u de gelegenheid om u in te schrijven voor een kraam op de braderie.

 Kraam- en standhouders schrijf je in! En laat je zien op de grote braderie in het centrum van Schalkhaar op zondag 27 mei. De braderie wordt gekenmerkt door een grote hoeveelheid entertainment, dat plaatsvindt in een volledig unieke, ontspannen en bovenal gezellige sfeer. Elk jaar trekt de braderie duizenden belangstellenden die genieten van al het gebodene. Grijp deze kans om erbij te zijn en om er deel van te mogen uitmaken. Er zijn nu nog kramen beschikbaar. Meld je aan via de website: www.schalkhaarlife.nl/inschrijven

Vorig artikelDaventre Portu-team steekt handen uit de mouwen bij de IJssel
Volgend artikelWordt (vegetarische?) vriend van het Landje van Niets!