donderdag, 23 mei 2024

Supporters verlengen massaal seizoenskaart GAE

DEVENTER – Ondanks dat Go Ahead Eagles sportief gezien een zwaar jaar doorgaat, verlengen de supporters massaal hun seizoenskaart. De seizoenskaart meter gaat na 6 dagen al langzaam naar de 600 verlengers toe. Net als ieder jaar heeft de club een seizoenskaartmeter op haar website. Bij iedere 500 verkochte seizoenskaarten, verloot “Kowet” een bijzondere prijs onder haar trouwe aanhang. Ditmaal gaat Arnold van Welsum met de prijs ervandoor. Arnold mag samen met een introducé als Matchlegend bij Go Ahead Eagles tegen FC Den Bosch genieten van een exclusieve behandeling.

Go Ahead Eagles heeft weinig te klagen over haar trouwe aanhang. Net als voorgaande seizoenen verlengen de supporters massaal de kaart.  Alleen De Graafschap heeft op dit moment meer seizoenskaarten verkocht. De Superboeren hebben al 650 verlengers op De Vijverberg

Vorig artikelWeersverwachting donderdag 19 april
Volgend artikelGA Eagles op bezoek bij RKC Waalwijk
error: Content is beschermd!!!