LETTELE – Iedereen in de regio kent te Riele Olie natuurlijk van het tankstation aan de Holterweg in Lettele. Maar wat heel veel mensen niet weten is dat te Riele Olie in heel Europa smeermiddelen levert van de allerhoogste kwaliteit. Te Riele Olie is namelijk importeur van het Duitse topmerk SRS.

Deze producten vinden hun weg vanuit Lettele door heel Europa. Ook gaat er af en toe wat de oceaan over. De agrarische, automotive en de industriesector worden veelal met eigen vervoer van deze kwaliteitsproducten voorzien. Ook in de scheepvaart en transport maken steeds meer bedrijven gebruik van de diensten en producten van te Riele Olie. Ook Defensie is een belangrijke afnemer.

Door de kleine maar flexibele organisatie is te Riele Olie in staat om snel de juiste informatie en producten aan te leveren. SRS beschikt in Duitsland over de oudste raffinaderij ter wereld. Door voortdurende innovatie is het inmiddels ook een van de modernste raffinaderijen ter wereld. De producten van SRS worden in Duitsland gebruikt in de fabrieken van Mercedes, BMW, Opel, Volkswagen/Audi en Porsche. SRS produceert ook veel voor derden in de agrarische sector, o.a. Claas, Fendt, Caterpillar en Liebherr behoren tot het klantenbestand. Grote olieconcerns als BP, Castrol, Avia en Mobil laten hun producten door SRS maken voor de Europese markt. Kortom, met te Riele Olie als flexibele leverancier en SRS Schmierstoff Vertrieb GmbH als grote producent maakt u op het gebied van smeermiddelen de juiste keuze.

Vorig artikelVoorjaarsmarkt in Schalkhaar
Volgend artikelUniCom Oost: Sterk en betrouwbaar werk