LETTELE – UniCom Oost is als dienstverlener actief in Groen, Grond, Infra, Loonwerk, Mechanisatie en Tuin & Park. We werken voor een groot aantal provincies, gemeenten, waterschappen, Staatsbosbeheer, natuurmonumenten, bouwaannemers, GWW-aannemers, agrariërs en particulieren, voornamelijk in Oost-Nederland.

UniCom Oost is een gerenommeerde dienstverlener met meer dan 60 jaar praktische ervaring.

We staan voor wat we zeggen en leveren een uitstekende service. U kunt daarom vertrouwen op de kwaliteit van ons werk. UniCom Oost heeft vestigingen in Lettele, Colmschate en Haarle. Vanuit deze vestigingen verzorgen we het complete pakket van werkzaamheden en leveringen op agrarisch gebied. Tevens wordt ook alles wat met groen, grond en infra te maken heeft verzorgd vanuit deze vestigingen. Denk hierbij aan het uitgraven van de fundering van een fabriekshal tot en met het spitten van een achtertuintje of het plaatsen van containers voor het afvoer van verschillende soorten afval. Ook worden de mechanisatie werkzaamheden vanuit alle drie vestigingen verricht. We vertegenwoordigen de trekkermerken Claas en New Holland. Vanuit onze vestiging in Colmschate verkopen en onderhouden we een uitgebreid assortiment machines voor Tuin & Park. We zijn hier o.a. dealer van het topmerk Husqvarna. Accu gereedschap wordt steeds actueler. We hebben hiervan dan ook het complete assortiment op voorraad. Tevens is het mogelijk dat u dit gereedschap zelf kunt ervaren door een demomachine van ons uit te proberen.

We hebben enkele jaren geleden UniCom Saneringen opgericht voor het saneren van asbest. Dit is een nieuwe aanvulling op onze bestaande activiteiten. Bent u in het bezit van asbest en wilt u dit laten verwijderen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor vragen en informatie kunt u, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen.

UniCom Oost: en UniCom Saneringen: Sterk en betrouwbaar werk.

Vorig artikelTe Riele Olie vanuit Lettele door heel Europa
Volgend artikelOpen huis bij de IESSEL Ciderij