DIEPENVEEN – Op Hemelvaartsdag was er een Lentefair in de pastorietuin in Diepenveen. Om elf uur werd de opening verricht door de voorzitter  Henk Spit en, aan het kerkplein wonende, Bert Roetert. Vele mensen waren op de fair afgekomen waar voor ieder wat wils was. Op deze gezellige groene fair in Engelse stijl kon men door de pastorietuin lopen waar tal van kraampjes stonden. Er was een terras waar de koffie en thee klaar stond met gebak. Tijdens de Lentefair was er in de kerk een tentoonstelling. De pastorietuin ligt aan het Kerkplein. Hier staat ook de fraaie Dorpskerk. Vroeger stond hier het vrouwenklooster. De kerk is het enige wat er nog is van dit klooster. De opbrengsten van deze fair zijn volledig bestemd voor de instandhouding van deze bijzondere historische plek (Kerkplein, kerk en pastorietuin).