Asperges en aardbeien, de lente is echt begonnen!
SCHALKHAAR – Deze tweede streekmarkt van het jaar staat in het teken van asperges. Natuurlijk zijn die te koop en kun je proeven van aspergesoep, aspergecompote en andere gerechten die je met asperges kunt maken. Asperges komen van de familie Koks. Je kunt het hele pakket voor Moederdag samenstellen want er is ook een viskraam en ham van Piggy’s Palace. Ook de andere standhouders is gevraagd iets te doen met het thema asperges. Dus laat je verassen vanaf 11 uur op de Spanjaardsdijk 68 in Schalkhaar. Je vindt er vast nog wel iets waarmee je op Moederdag een moeder een plezier kunt doen. 13 mei van 11.00 tot 17.00 uur, locatie ‘De Oorsprong’, Spanjaardsdijk 68 Schalkhaar, toegang gratis en vrij parkeren

Vorig artikelNationale Molendag bij De Leeuw
Volgend artikelZang & Danstheater Apropos Deventer presenteert