RE●US: Clowns, kliekjes en kardinale zondes
COLMSCHATE – Op 9 en 10 juni 2018 zal er in Deventer een oud, freaky circus neerstrijken. De voorstelling speelt zich af in een circus, maar is zeker geen doorsnee circusvoorstelling! In het circus spelen de 7 hoofdzondes een belangrijke rol. De acts en de directeur, klein van postuur, maar met een reusachtig ego, liggen regelmatig met elkaar overhoop.

Het is een voorstelling die begint met een theaterfestival-deel. Daar valt van alles te zien, te beleven en te proeven. Denk aan een foodtruck/parade-achtige setting, met om je heen diverse fragmenten zang, dans en theater van de circusacts.

Daarna wordt de voorstelling vervolgd in de grote circustent, waar de show een schokkende en onverwachte wending neemt… De aanwezige inspecteur neemt je mee door de avond, op zoek naar het antwoord op de vraag: “Wie is in staat om een ernstige zonde te begaan?” Wil je weten hoe dit afloopt, dan ontvangen wij je graag op 9 en 10 juni 2018!

Deze show komt tot stand o.l.v. Karien van de Laak (regisseur), Annelore Horn (dirigent) en Iris Jager (choreograaf). Kaarten kun je bestellen door een e-mail te sturen naar kaarten.reus@gmail.com.

LOCATIE

Evenemententerrein De Kuip te Colmschate (het terrein ligt tussen de Holterweg en de Bloemendalsweg)

Kijk voor meer informatie op onze website www.apropos-online.nl

Vorig artikel13 mei asperge-streekmarkt op De Oorsprong
Volgend artikelPCOB sluit winterseizoen af met lezing over WO II