DEVENTER – “Mijn week begint goed, hier tussen de andere vrouwen waar ik mijn verhaal kwijt kan”, zegt Ina, bezoekster van de vrouwengroep in het Meester Geertshuis. “Op maandagochtend komen we bij elkaar in het Meester Geertshuis voor een goed gesprek, een leuke activiteit of voor mindfulness oefeningen.“

Kun jij de steun van andere vrouwen goed gebruiken? Kom dan eens kennismaken. De ene week voeren we gesprekken bij de koffie, de andere week hebben we samen een activiteit. Er wordt met verschillende werkvormen gewerkt zoals aandachtsoefeningen, het enneagram of andere methoden onder deskundige begeleiding. Het doel is om elkaar te helpen in je kracht te komen, stress te verminderen en de concentratie te verbeteren.

De groep komt elke maandag van 10.00 tot 12.00 bij elkaar in het Meester Geertshuis aan de Assenstraat 20 in Deventer. Deelname is gratis. Voor meer informatie en opgave kunt u terecht bij Nynke Noordhof via 0570-613340 of stuur een e-mail naar info@meestergeertshuis.nl.