DEVENTER – In de Walstraat is het zaterdag 26 mei goed toeven tijdens de 17e editie van Lentebrocante aan de IJssel. Op deze intieme en sfeervolle Franse brocante meanderen de kramen vanaf de Brink naar de Boreel, afgewisseld met de leukste winkeltjes en galeries door dit romantische en pittoreske straatje in Deventer. In een ontspannen Franse sfeer bieden de brocanteurs een gevarieerd aanbod en een heerlijk lentegevoel. Van lief, stoer en oud tot vintage, chic en stout.

Van gave jaren 30 lampen, retro tuin- en keukenantiek, tafellinnen, serviezen, zilver, bestek, glaswerk, meubilair en nostalgisch speelgoed tot unieke sieraden en toffe vintage kleding. Een verkoelend drankje is altijd nabij op één van de vele lommerrijke terrassen die de stad rijk is. Verliefd slenterend langs straten en pleinen spontaan zien wat je al zoo lang zoekt…..je vindt het in Deventer. Pluk-de-dag tussen 10 en 17 uur op de 171e Brocante aan de IJssel! Nadere info: www.facebook.com/brocanteaandeijssel