dinsdag, 23 april 2024
Foto: Drtv

2 juni opening Deventer zomerkermis

DEVENTER – Op zaterdag 2 juni gaat de Deventer Zomerkermis weer van start. De kermis wordt officieel geopend door wethouder Jan Jaap Kolkman.  Hij wordt hierbij ondersteund door niemand minder dan Lange Frans dit alles onder begeleiding van de bekende Deventernaar Tonny Leerink.

Wethouder Jan Jaap Kolkman opent  samen met Lange Frans op zaterdag 2 juni de Deventer Zomerkermis op drie locaties in de binnenstad. Om 14.00 uur is het startschot bij de Around the World op de Brink. Vervolgens geeft Lange Frans een mini concert op het podium voor het Stadhuis op het Grote Kerkhof en aansluitend lopen ze een rondje over de Nieuwe Markt.  Lange Frans heeft de laatste jaren onder andere mee gewerkt aan programma’s als de Beste Zangers van Nederland, Junior Songfestival en Bloed, zweet en tranen. Lange Frans is beschikbaar voor een ontmoeting met fans, handtekeningen en selfies. 

De Zomerkermis Deventer is van zaterdag 2 juni tot en met zondag 10 juni.

De feestelijke opening is de start van een prachtige Zomerkermis. Het centrum wordt omgetoverd tot het leukste deel van de stad. Met ongeveer 70 attracties biedt de Zomerkermis Deventer veel plezier voor jong en oud.  

Openingstijden 

De kermis is van maandag tot en met donderdag geopend van 13 uur tot 24 uur. Op vrijdag en  zaterdag van 13 uur tot 1 uur.  

Website 

Tip: maak gebruik van de speciale kortingsbonnen voor extra voordelige aanbiedingen bij de attracties. En houdt de leuke Facebook acties in de gaten. Voor meer informatie kijk op https://www.facebook.com/kermis.deventer en/of www.kermisdeventer.nl  

Vorig artikelOutlet Hema in pand Blokker
Volgend artikelGemeente legt nadruk op betaald opruimen
error: Content is beschermd!!!