dinsdag, 5 december 2023
Foto: Drtv

Geslaagde blind date lunch op rood/gele Brink

DEVENTER – Afgelopen weekend werd de Brink ingepakt met de ‘reuzesjaal’ van de wijk Voorstad, uiteraard in de kleuren van de Eagles. Onder andere de torens van de Waag werden ingepakt, net als de Wilhelminafontein, de lantarenpalen en Albert Schweitzer.

Afgelopen zondag gaf het sociale kunstproject Voorstad Verbindt nog een cadeau aan Deventer, namelijk een blind date lunch. 50 nieuwe Deventenaren en 50 geboren en getogen Deventenaren waren op de Brink op de Brink uitgenodigd waar ze door de de breiende dames een verzorgde lunch aangeboden kregen. De lunch kon rekenen op veel waardering en was bijzonder geslaagd, mede door het prachtige weer. Zowel wethouder Kolkman als burgemeester Heidema waren hierbij aanwezig.

Breihuisje
Op de Brink staat deze week dagelijks van 15.00 tot 21.00 uur een breihuisje. Voorstad Verbindt nodigt iedereen uit langs te komen om te helpen met breien en het Nederlands record te verbreken van 3,3 kilometer.

error: Content is protected !!