DEVENTER – Drukwerkdeal.nl support een jaar lang ‘Bikkel’ Iris Slootheer bij het starten van haar bedrijf Medische Maaksels. Iris heeft het EDS-syndroom, een levenslange beperking. Maar dat weerhoudt haar er niet van om keihard voor haar bedrijf te gaan.
Als mentorbedrijf voor de Bart de Graaff foundation werkt Drukwerkdeal.nl met Iris een jaar lang – thuis en bij Drukwerkdeal.nl op kantoor – aan het businessplan, het productaanbod en de marketing van haar startup Medische Maaksels.
“Een bikkeljaar is een intens jaar tussen Bikkel en mentorbedrijf. Voor de bikkel is het dé kans om een eigen bedrijf te starten en voor het mentorbedrijf is het een leuke manier om iets goeds te doen,” aldus Mirjam de Graaff van de Bart de Graaff foundation.
Volgens directeur Haico Meijerink van Drukwerkdeal.nl is Iris Slootheer een voorbeeld voor ondernemers en professionals: “Iris leert ons bij Drukwerkdeal.nl wat doorzettingsvermogen is. Ik ben er trots op dat wij onze kennis en kunde ter beschikking stellen bij het opzetten van haar bedrijf.”
Op 22 mei was Iris te gast in het programma ‘Je zal het maar hebben’ op BNNVARA. Iris zal zo af en toe op het blog van Drukwerkdeal.nl een update geven over Medische Maaksels.