DEVENTER – Het nieuwe bestuur van Stichting Vogeleiland, spreidt haar vleugels. En om haar nest goed te kunnen onderhouden en laten groeien, is zij op zoek naar vrijwilligers die graag de handen uit de mouwen steken. Het doel van de stichting is om het Vogeleiland weer in glorie te herstellen, naar de tijdsgeest van nu. Een beschermde en plezierige plek bieden voor vogels en bezoekers en ruimte is voor recreatie samen met het Paviljoen Vogeleiland.

Stichting Vogeleiland is op zoek naar vrijwilligers die zich voor een dag willen verbinden aan het Vogeleiland, maar bovenal ook vrijwilligers die voor een langere periode werkzaamheden zouden willen verrichten. Variërend van groenonderhoud, dierverzorging, onderhoud-, schoonmaak- en herstelwerkzaamheden aan kooien, hekwerk, schilderwerk, elektra. Maar ook organisatorische taken, zoals meewerken aan subsidieaanvragen, sponsoring of als coördinator.

Sinds 1 maart van dit jaar is het nieuwe bestuur bestaande uit Heleen Renting (voorzitter), Evert Alink (penningmeester) en Freekje Vervoord (secretaris) samengesteld. ‘Bezoekers van het Vogeleiland zien dat er voldoende werk ligt, maar dat kunnen we niet met het huidige team dragen. We hopen daarom ook op leuke en enthousiaste aanmeldingen.’

Vorig artikelHarley al tien seizoenen onder contract bij GAE
Volgend artikelDrukwerkdeal steunt Iris Slootheer