BATHMEN – Op 23 juni 2018 is alweer het 5e Bathmen on the Beach toernooi. Het gezelligste beachvolleybaltoernooi in de regio Deventer! Na vier succesvolle toernooien is de organisatie inmiddels met veel enthousiasme gestart met de voorbereidingen voor de 5e editie. En ook dit belooft weer een gezellige dag te worden met als afsluiter een barbecue voor alle deelnemende teams.

Klasse
Net als de voorgaande jaren kun je weer mee doen in de volgende categorieën:

  • Promotieklasse en hoger
  • 1e en 2e klasse
  • 3e, 4e klasse en Recreanten

In de promotieklasse en hoger wordt 2 tegen 2 gespeeld. In overige klassen is dit 3 tegen 3.

Aanmelden

Aanmelden is heel eenvoudig. Ga naar www.bathmenonthebeach.nl. Daar vind je een aanmeldingsformulier. Deze PDF kun je digitaal invullen, opslaan op je computer en mailen naar het emailadres bathmenonthebeach@gmail.com. Je ontvangt dan van ons een ontvangstbevestiging. Je aanmelding is definitief als wij de inschrijvingsgelden hebben ontvangen. Dit gebeurt d.m.v. een automatische incasso. Aanmelden kan t/m 15 juni.

Toernooiregels
Om het toernooi in goede banen te leiden hebben wij een aantal toernooiregels opgesteld en vastgelegd in een toernooireglement dat je kunt vinden op onze website. Lees deze voor je aanmelding goed door. Bij je aanmelding gaan wij er vanuit dat dit toernooireglement bij je bekend is.

Spelregels
Het toernooi wordt gespeeld volgens de beachvolleybalregels van de Nevobo. Wil je ze nog even nalezen, kijk dan even op onze website.

Barbecue
Natuurlijk sluiten wij ook dit jaar af met een barbecue. Gezellig na afloop van het toernooi met je clubgenoten en overige deelnemers nagenieten van hopelijk weer een fantastisch Beachtoernooi. Bij je aanmelding kun je aangeven of je hieraan meedoet. De kosten hiervoor zijn € 12,50 per deelnemer.

Vrijwilligers
Het toernooi kan alleen maar een succes worden dankzij de inzet van vrijwilligers. De komende weken zullen wij de teams benaderen om ons die dag te helpen.

Contact
Mocht  je nog vragen hebben over het toernooi dan kun je de organisatie natuurlijk altijd mailen. Zij zijn bereikbaar op het email adres bathmenonthebeach@gmail.com

Vorig artikelWeerbericht donderdag
Volgend artikelBruisend Cambio houdt Open Huis