Goed gevuld programma voor jong en oud tijdens 35-jarig jubileum Kabaal
BATHMEN – Kabaal is een begrip in Bathmen en de rest van het land als rockband en viert op zaterdag 26 mei haar 35-jarige jubileum met een gratis toegankelijk dorpsfestival.  Met maar liefst 15 verschillende artiesten, diverse foodtrucks, straattheater en kindervermaak wordt de Brink in Bathmen omgetoverd tot één groot gezellig festivalterrein voor jong en oud.

Muziekprogramma

Diverse bands en vrienden van Kabaal zullen het podium op het festivalterrein bestieren. Vanaf 16.00 uur kan er genoten worden van diverse optredens vol spektakel en verrassende onderdelen in de gigantische festivaltent met optredens van o.a. Høken met de Heinoos, The Euros, Jacques Herb, Ronnie Ruysdael, The Pianohouse, Harten 10, Gust, Reeperbahner Stimmungsmacher, Erik Hulzebosch, Wimke van Diene en natuurlijk: Kabaal. Het programma wordt gepresenteerd door DJ Rob Wibbelink. In de straten rondom de Bathmense Café’s wordt ook gezorgd voor straattheater en straatmuziek, zoals Johnny and the Gangsters of Love. Deze drie muzikanten rijden het land door met hun auto dat tegelijk hun podium is.

Foodtrucks

Wat is een festival zonder lekker eten? Naast het gevarieerde muziekprogramma en straattheater kun je genieten van heerlijke streetfood, variërend van spareribs, tot een broodje eend of een lekkere ouderwetse gehaktbal. Natuurlijk kan je ook genieten van een lekker kopje verse koffie of thee.

Overig activiteiten

Ook aan de kleine festivalbezoeker is gedacht. Speciaal voor hen staat een mooie draaimolen, die natuurlijk ook gratis toegankelijk is. Uniek op Veur de Bakker is de ervaring van virtual realitiy. Je hoeft deze dag niet naar een attractiepark, maar je kunt plaats nemen in de XTreme Reality Simulator voor een huiveringwekkende achtbaanbeleving.

Voor de echte Veur de Bakker & Kabaal fans is een speciale merchandise stand ingericht, waar o.a. t-shirts verkrijgbaar zijn van het evenement.

Het terrein is geopend vanaf 15.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Het muziekprogramma start om 16.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.veurdebakker.nl

Vorig artikelMolendag trekt veel publiek
Volgend artikelBouw van Deventer Viking ligt weer stil