DEVENTER – In Deventer en regio werd zaterdag de Nationale molendag gehouden. In Bathmen trok het veel publiek, maar in Deventer bij de Bolwerksmolen was het zeer druk. De molen was ook volop in bedrijf. Zo werden er planken gezaagd door de wind aangedreven zaagmolen. De bezoekers konden zien hoe het er vroeger allemaal aan toe ging. Ook de Belgische trekpaarden waren van de partij, zij sleepten de dikke boomstammen naar de molen waar het in behandeling ging. Het trok zeer veel publiek en ook was er een kinderprogramma, en men kon in de speciale kinderwerkplaats zelfs iets van hout maken. Voor iedereen was het een dag met mooi weer en men kan terug kijken op een zeer geslaagde Molendag 2018.

Vorig artikelInschuiven tunnelbak trekt bekijks
Volgend artikelBathmen klaar voor “Veur de Bakker”